Onödig bakfylla

Äntligen är jag snart hemma i min städade och fina lägenhet, eller ja den är väll okej fin. Det skulle behövas tapetseras om rejält där inne men, men jag nöjer mig ändå.

Klockan är 13.00 och jag känner att jag måste verkligen börja gå upp på mornarna. Idag sov vi tills typ halv tolv kanske, och som vanligt känns det som hela dagen är bort flugen! Imorgon lovar jag er att gå upp vid åtta och att jag inte ska vara det minsta bakfull alls.

Bakfyllan jag har nu är helt och hållet exremt onödig. Vi skulle ju till campus i karlstad för att gå på ett Halloween party. Men dock blev inte vi så långvaiga för Florijan tyckte inte det var så jättekul. Men jag förstår honom han var tvungen att köra, han kände knappt någon (inte för att jag kände någon mer) och hälften av de som var där verkade allmänt tråkiga.
Fasst jag hade kul den lilla stunden vi var där. Vi fick träffa Fanny i alla fall, det var riktigt kul.


När vi drog där ifrån så bestämde vi oss för att åka och snacka lite med Marie som var hos Eric i Deje. Så efter att ha varit hemma och hämtat jackorna, bar det av till deje istället. Det var lika kul där! Alltid lika kul att träffa henne.


Sedan när vi väl var hemma så tog vi en härlig dusch och gick och la oss runt halv ett tiden.


Och nu sitter jag här med bakfylla?! Är inte det onödig så säg, på festen var ju alla packade så visst, men vi var ju inte där länge alls. Visst om vi hade vart där lite längre hade bakfyllan faktiskt varit okej, men en timme på campus är faktiskt inte värd en bakfylla!


Efersom att vi var tvungna att klä ut oss
så klädde jag och älskling ut oss till EMOs








Översta bilden: Festen
Mellersta bilden: Jag och Fanny
Understa bilden: Marie


Jahapp nu ska vi tydligen till florijans föräldrar och äta, vilket ska bli riktigt pinsamt på grund av att jag är vegetarian. Jag är ju inte kräsen i vanliga fall och jag vill inte vara petig, det är så pinsamt.


// Daniel

Comments

okok! Vad är det som får dig att tycka vi passar så bra ihop då? ;)

2008-11-01 @ 14:45:31

Hahaha nej jag såg håkan på tv ;)

2008-11-01 @ 18:20:57

Haha, klassikern ;)

Tycker dock slampa är bättre val då Halloween är den enda helgen man har en ursäkt till att se ut som en komplett hora, skönt att få leva ut lite då och då också! xD Hahaha

2008-11-01 @ 19:28:21

Haha, nej det förstås!

Men du verkar inte särskilt emo heller ;)

2008-11-01 @ 19:53:55

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin