Kärleken i centrum

När jag satte på min dator förut och kollade lite på gammla bilder så slog det mig att det snart är jul. Det är inte många månader kvar nu. Det är både kul men ändå på ett sätt så är det ganska deprimerande. Dels så måste man köpa massa julklappar för en massa pengar, sen så är det bara kallt och uschligt. Men på andra sidan så är det ju ändå mysigt!




Julen är trotts allt en tid där kärleken står i centrum, nästan som alla hjärtans dag på ett sätt. Man visar sin uppskattning genom att ge bort saker till varandra, man sitter runt ett bord och äter en massa god mat, småbarn bråkar om att få trycka den sista pepparkakan i degen, den alltid så mystiska tomten kommer. Ja, jag har inte gillat julen så jätte mycket förr faktiskt. Men nu helt plöttsligt ser jag det på ett annat sätt.


Vad tycker ni om julen och var betyder den för er?


// Daniel

Comments

Hehe klart att du måste tycka det bästa om alla.
Nej, fast det gör inte jag heller.

Nej men min morbror läser min blogg och då kan jag inte säga vad det är^^) Men kjag ska göra filmer från gamla hemma inspelade=) Från förr=)

2008-10-30 @ 12:17:53

Julen är jätte härligt! Men det var längesen jag firade den ordentligt med en stor släkt! :S

2008-10-30 @ 13:02:14

Jag säger bara glögg och julklappar =) Och allt det röda<3 nu gäller det bara att hitta en tomte att dela det med. du har ju redan hittat din ;)

2008-10-30 @ 19:23:51

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin