Projekt - Personen Bakom

Nu sitter jag i Ideum, med en massa annat kuligt folk, och skriver på vårat lilla projekt som vi håller på med. Vi är i stort sett färdiga, det enda som är kvar är att vi ska bestämma hur vi ska redovisa det. 

 

Projektet som vi ska göra ska handla om personen bakom ett arbete, alltså om själva personen. Vi valde att skriva om min kära pojkvän, hehe, Florijan Varga. 

 

Here U go Jonneyboi...

 

 


Personen Bakom 

 

Florijan Varga jobbar på konsum sen 6 år tillbaka, men hans historia är inte lik de flestas, just nu bor han i en 2:a i Forshaga, men så har det inte alltid varit. Han flyttade från den norra delen av Serbien, på grund av kriget, då han bara var 8 år Han flyttade från den norra delen av Serbien på grund av kriget, då han bara var 8 år, med mamma Magda, pappa Tibor och lillasystern Valerija.

1991 kom han till Göteborg där han bodde med släktingar i några månader. Efter det flyttade han till en flyktinganläggning i Sunne där han stannade i sex månader. Sedan flyttade han till Lesjöfors där han bodde i ett år. Han har även bott i Dals-Ed i ett halvår. Och innan han flyttade till Forshaga, där han nu bor, bodde han på kronoparken i Karlstad i två år. 

Politik är astråkigt enligt Florijan som bara har röstat en gång endast för att testa, då han röstade nej mot euron. Dans är dock ett mycket stort intresse och just nu är det linedance som gäller. Han har även även gått en kursledarutbildning i det och lär nu ut det. Två andra stora intressen är att laga mat och Disney, han älskar nämligen att sjunga med i musiken. 

 

Fyra favoriter: 

Musik: Disney och Rascal Flatts 

Film: Björnbröder och allt med Disney 

Mat: Thaigryta á la Florre 

Färg: Blå

 

Om Florijan bara fick en enda önskning så skulle han önska sig pengar. Eftersom att då kan han i gengälld hjälpa massvis av människor. Tre saker Florijan skulle ta med sig till en öde ö är 10kg ris, en hängmatta och hans pojkvän. Tio snabba: 

 

Kaffe / Te

 Morgon / Kväll 

Vitt / Svart 

Mjuk / Hård (kaka) 

Juice / Mjölk 

Serbien / Sverige

Hund / Katt

Inne / Ute 

Vinter / Sommar

Konsum / Ica

 

AV: Daniel & Frida

 


 

 

 

 

// Daniel


Comments

haha hela livshistorian! LOL

2008-09-04 @ 22:38:20

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin