In i dimman


  © Daniel Johansson


Då var det redan fredag...
och vad betyder då fredag? Jo, helg! Det ska bli helt sjukt skönt och kul. Har hela helgen fullbokad i princip. Det är väll bara på söndag som jag inte riktigt vet vad jag ska göra. Men det behövs ju en slappardag innan skoldagarna drar igång, så det blir antagligen till att sova länge då.

Idag så blir det att dra till Karlstad runt 4-5 med Totte för att möta Linete. Där ska vil till UNO en stund och kolla på Jam4Us, det är någon sorts Streetdance-battle eller något sånt. Linete funderade över om en som hon kände skulle vara med, så vi ska dit och se det. Sen är det ju kul att se folk som dansar! Det är så sjukt hett, oavsett om det är killar eller tjejer.
Vid åttatiden så kommer det bära av tillbaka till sunne för inflyttningsfest hos Evelina (som är på bilden här under) och Malin som nu har blivit en del av brårudsfamiljen. Den kvällen blir det Asti Cinzano för hela slanten, mums!

© Daniel Johansson

Lördagen blir inte direkt mindre vild. Då blir det att festa på Campus (universitetet) hos Fanny och Fredrik. Ska bli underbart kul. Har inte träffat Fanny sen nyår. Saknar den "emo-kebab tjejen" ganska rejält. Men nu smäller det. Där blir det att dricka drinkar baserad på importvodka, väldigt lyxigt måste jag säga.


// Daniel

Comments

Tack å lov, nu har jag ju hittat din blogg Daniel! Testade att leta bilder på Evicon genom bildsökning på google. Å så kom en bild å länk me dej upp :D Din blogg äger, var skitkul att läsa juh! ;)
//Erika (Andreas's Erika) :)

2009-04-26 @ 03:38:15

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin