A cold and gray Chicago mornin'



Igår var det en dag utan dess like. Ens psyke sattes på prov på alla möjliga sätt, både bra och dåligt. I alla fall så hade familjen bestämt sig för att åka in på mellandagsrean då pappa skulle införskaffa sig en ny dator. Dock började hindren redan direkt på morgonen. Det var snöstorm och vi var strömlösa. Vi kunde knappt öppna dörrarna när vi skulle ut och vi hade heller inget vatten i kranarna. Det är så sjukt härligt att bo på landet i bland alltså.

Men efter lite om och men så kom vi iväg, 1,5 timme senare än planerat. Dock var detta inte så sent med tanke på omständigheterna. Vi var i karlstad runt 12 tiden och jag och min syster travade iväg för att shoppa lite skor. Såklart så fanns inte de skorna, som jag hade gått och blivit kär i i inlägget här under, i karlstad. Men efter lite om och men så tog jag ett par smått liknande från Berqvist. Det andra jag hittade var 5 ringar och krokodilskinns imitation att sätta på mina svarta stuprör, kommer nog försöka läga upp bild snart. Jag kollade även in en svart polo från H&M som jag antagligen ska köpa snart också.

Den kommer bli asbra till min nyårsoutfit. När vi sedan kom hem (runt 6 tiden) så hade inte strömmen kommit tillbaka så jag la mig, helt utmattad av bilfärden, i sängen, gosade ihop mig och somnade på en gång. Runt klockan tolv, halv ett på natten så vaknade jag och var jätte pigg. Så jag har alltså varit vaken sen dess, skönt men börjar bli ganska sliten. Dock tror jag att det är bra med tanke på att jag antagligen kommer komma i säng tidigt idag.


Just nu sitter jag och kollar på glee och snön som faller sådär försiktigt utanför fönstret. Jag har haft ett litet Glee marathon då jag blev helt fast efter pilotavsnittet jag såg för några timmar sedan, och är nu på episod 5.


// Daniel

Comments

Sv: haha, varför?

2009-12-27 @ 16:08:55

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin