The winner takes it all



Då var man hemkommen från en mycket härlig dag i det ännu härligare Göteborg. Vi var ju som sagt där med klassen (och även media ettorna) på en studieresa. Det som låg på vårt schema var först en rundtur och lite aktiviteter på GP och sedan en Guidad visnin på Universeum.

GP var faktiskt riktigt givande. Jag var till att börja med riktigt skeptisk till det men det visade sig var jätte intressant. Man kan ju aldrig lära sig för mycket. Vi fick även, för ovanligheternas skull en liten extra rundtur på huvudredaktionen, om jag inte har helt fel. Och jag blev helt kär i det kontoret. Det var så underbart intimt och nära samtidigt som det var den mest underbar utsikten över Göteborg. Jag och Angelica fälde nästan en tår då vi fick enorma nostalgikickar, riktigt härigt var det.

Dock var väll dagens höjdpunkt spelet vi fick spela. Det var samtidigt en tävling och gick ut på att man i sitt lag (man var två och två) skulle sätta ihop det bästa GP-omslaget. Det var riktigt kul men också riktigt stressande då vi inte hade så lång tid på oss.
Och vinnarlaget blev jag och Totte. Vinsten bestod av en biobiljett plus en liten "goodiebag" med lite allt möjligt krimskrams i. Så nu blir det väll för oss att gå på bio snart då. Trevligt, trevligt! Mer bilder kommer i morgon. Nu ska jag bara läsa färdigt lite bloggar för att sedan krypa ner under täcket och somna TIDIGT för en gångs skull. Jag är helt överlycklig över att vara helt slutkörd.


Det är ingen som har tips på någon bioaktuell film?


// Daniel

Comments

Sv: Ja men bara amatör modell, gjort lite små jobb :)

läcker design du har på bloggen!

2009-12-10 @ 06:28:18

ja åhh, så fint!
göteborg och shoppa när vi är riiika ? :D

2009-12-10 @ 10:39:56

ja har hört det innan tycker inte det själv :P

2009-12-10 @ 13:00:04

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin