4 timmar till avgång

Kvällen hos Frida blev riktigt mysig. Björn kom hit och sötade sig ett litet tag och det var riktigt roligt. Vi provade lite olika asiktsmasker, spelade kort, småpratade och allmänt flummade runt lite.
Det är alltid lika kul att lära känna nytt folk och var riktigt förvånad över Björn som var så väldigt öppen, trevlig och social trots att vi bara hade pratat med honom en gång före intervjun. Sverige borde fyllas med mer öppetsinnat folk som honom.

Nu har jag legat i sängen i ungefär 4 timmar, vilket är ganska drygt. Jag har inte riktigt orkat somna, vilket kanske inte var så bra med tanke på att jag är tvungen att gå upp halv 6 för att bussen avgår 07.00.

Såklart har jag tagit ju, som jag alltid gör när jag har tråkigt, tagit lite "egopics" och "omgivningspics" med camen. Och såklart så måste jag ju lägga upp dem här.
Nu låter jag som värsta fjortisen, men varför ska det vara så "tabubelagt" att gilla att ta kort på sig själv och kolla på dem. Jag tycker det är riktigt kul ju, särskilt när man blir snygg eller till och med läskigt ful, haha. Så här har ni lite bilder på mig och rummet jag sover i.







// Daniel

Comments

Ful? Det är omöjligt! =D
Knäppt gullig kanske.
Hoppas du får det kul i storstan!

2009-01-27 @ 07:47:56

bra att du har brandsläckare, så det inte börjar brinna av din hetta.

2009-01-27 @ 08:36:11

Haha precis som en student/ungkarls lya. En säng, kläder på golvet, nån tålig blomma, sladdar OCH en brandsläckare!! Tack för att du bjöd in oss! :D /kusin vitamin

2009-01-27 @ 20:01:23

Bilden högst upp var riktigt fin, snyggis :D

2009-02-03 @ 16:31:07

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin