En befrielse, några kräftstjärtar och lite hårfärg


Nu ligger jag på en uppblåsbar 160 säng och nynnar lite till familjen. Jag och min bög pojkvänn MR.F har haft en riktig mykväll idag. Och som grädde på moset har vi lyxat till det med kräftstjärtar, ungersk kycklingbröstskorv och leverpastej med lite annat gott. Vi kollade lite på film (det blev Spiderwick och The Neverending Story), sjöng singstar och färgade mitt hår!

Det var helt underbart att äntligen få se The Neverending Story, kändes lite som en befrielse. Jag har gått runt ända sedan jag var ungefär 6, 7 år och undrat vad det var för film jag hade sett en gång på fritids. Jag började faktiskt nästan tro att det hela var en dröm. Men när Mr.F började förklara filmen i stora drag (p.g.a att han typ tyckte det var en skandal att jag inte hade sett den filmen) så blev jag mer och mer nyfiken och exhalterad, det kunde vara den jag har gått och väntat på så länge. Och till min stora glädje så var det, den.

Vill passa på att tacka allt underbart folk som har varit inne på min blogg, för nu ligger jag på top 20 på både blogtoplist.se & topblogarea.se (då i kategorin fotobloggar/bildbloggar)

Vad tycker ni om min nya hårfärg?

// Daniel

Comments

äntligen äntligen idag! jag har väntat på den där hårfärgen, snyggt daniel :)
nu har jag förresten skrivit ett blogginlägg om alla bloggar jag läser, om du var nyfiken ;)

2009-01-05 @ 15:01:42

ja hon har en bloggis :D

2009-01-05 @ 16:26:01

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin