Med inslag av Håkan



Allt känns helt upp och ner och jag vet inte vart jag ska gå. Min motivation och ork till livet känns som bortblåst, hittar din inte någon stans. Var och pratade lite med Stina förut om det som jag gjort i Engelskan. Det gick bra, hon tycker att det jag gör är bra men att jag inte lämnar in allt och att det är det som är problemet. Men jag orkar inte koncentrera mig på nått, och det sa jag till henne. Och att jag var trött, både psykiskt och fysiskt. Då sa hon något som fick mig att tänka till. Att jag ska släppa allt som suger energi och ägna mig mer åt det som ger energi.

Då började jag fundera på vad som tar energi och vad som ger energi.
Och just nu känns det som att allt med Florijan bara suger och suger energi. Egentligen borde jag bara släppa allt som har med han och göra och inte prata med han alls eller något. För kärlek har svikit mig allt för många gånger..
Men det kommer inte gå, det vet jag. Han betyder för mycket, och jag vill ha han till varje pris trotts att han har lämnat mig på den jävligaste av platser.

Jag vill att du älskar mig, men jag vill att du lämnar mig med...
Någon mer som står vid ett knepigt vägsjäl i livet?

// Daniel

Comments

daniel då, jag har stått vid många jobbiga vägsjäl i livet, och gör det nu med. HOLD ON BE STRONG BABE

2009-01-22 @ 12:05:38

Hoppas att jag aldrig kommer behöva stå vid samma vägsjäl du står vid nu :(<3

Energi finns det inget överflöd av dock...

2009-01-22 @ 12:27:23

Jag har varit vid nästan samma vägskäl, eller kanske inte alls. Men där man inte vet åt vilket håll man ska gå, för allt känns så hemskt. Där har jag varit, där det inte existerar nästan någon positiv energi alls.

Vad jag däremot vet är att det kommer kännas bättre snart. Vi ska få dig att må bra igen, få mer positiv energi och ork.
<3

2009-01-22 @ 13:42:49

<3

2009-01-22 @ 14:09:54

Snygg blogg :)
Jag följer din blogg med bloglovin för jag tycker att dina bilder ger inspiration. Skulle du tänka dig följa min blogg?

2009-01-23 @ 05:15:19

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin