Värmlandstrafiken är värdelös

Bild: jarnvag.net

Då har man precis vaknat då, i rätt tid också.
Alla andra dagar har vi gått upp runt 12-13 och det har vänt på dygnet totalt. Så ska bli härligt att komma till rätta nu. Idag ska jag upp till sunne som tur är, inte för att jag vill åka ifrån Mr.F men det ka bli skönt att komma hem och göra lite vad man själv vill.

Egentligen så skulle jag ju ha åkt upp igår vid 18.23. Men när vi kom fram till kil så fanns det inget tåg... Vi kollade tågtabelerna och det stod att det skulle gå ett. Jag hade ju trotts allt kollat kollplattsen.com dagen före och där stod det ju också att det skulle gå ett tåg.
Men sen såg vi en liten notis på den stora tavlan med tågtider, "Enstaka tåg följande dagar kan ställas in" och bland de dagarna så var 13-dagsafton en av dem. Så vi fick allt ta och krypa hemmåt igen med svansen mellan benen medan jag ringde till mamma och bad dem komma och hämta mi nästa dag. För det skulle ändå komma upp med en massa saker till mig, soffbort, matta, tv och stora soffkuddar (att ha i sängen).

Alltså jag fattar inte bara hur de kan ställa in tåg helt plöttsligt utan förvarning. Visst om de ställer in det några dagar före och skriver ut det på kollplattsen då kanske. Men att ställa in det bara sådär tycker jag var riktigt kasst...

Värmlandstrafik, nu får ni skärpa er, ni kan ju inte gå i SJ:s fotspår!

// Daniel

Comments

de va dfr jag kände igen den ;)

2009-01-06 @ 10:39:18

a bilden på kyrkan ;)

2009-01-06 @ 10:50:45

"Plöttsligt" haha! Lär dig stava. ;)

2009-01-07 @ 18:10:30

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin