Familjen sjöbuse


Här är båten när den är fylld med nät och flaggor.



Vänern, ett riktigt paradis.



Jag påväg från båten. Tyvärr så syns den inte.


Eftersom att det blev en lång natt av kodande och designande bestod denna onsdagen mest av sömn. Det är ju inte riktigt klokt, jag har noll koll på veckodagarna. Sjukt läskigt, var tvungen att kolla i en almenacka vad det var för dag.

I alla fall så vakande jag av ett hemskt åskoväder utanför fönstret. Jag fattade inte riktigt att det var åska eftersom att det igår var hur fint väder som hellst utan det minsta tecken på att det skulle bli sämre. Det första som slog mina tankar var inte "dra ut sladdar och allt elektriskt", som man brukar tänka, utan "äsch, det är säkert någon som står och slåt på en takplåt eller nått".
Men eftersom att det inte ville upphöra förstod jag att det var åska. Så jag gick upp och drog ur allt ur utagen. Och när jag väl kommit upp så kan jag heller inte somna om så lätt. Så då, runt två-tre tiden började min dag. Färskpotatis och sill blev det till frukost. Sen efter någon timma kom mamma hem, vilket betydde att vi skulle ut med båten för åskovädret hade försvunnit lika snabbt som det hade kommit.

Jag fick agera kapten ett tag när vi skulle lägga ut fiskenäten. Pappa är ju en riktig fiskare (a.k.a sjöbuse) och jag tror nog jag ärvt lite av sjövanan han har, för jag gjorde ett sjukt bra jobb. Jag är riktigt bra på att köra båt faktiskt, yey.
Sen åkte vi lite ring. Var väll inte lika kul idag. Det är definitivt inget man ska göra ofta. Först och främst så pallar man inte det eftersom att det blir ganska enformigt. Sen så drar det ju en massa bensin. Vilket gör att det blir dyrt och o-miljövänligt.

Nej nu ska jag faktiskt hoppa i säng och sova, ska bli lagomt underbart. Bortsett från att jag har en hård 90säng här hos mamma och pappa.

// Daniel

Comments

90säng, justdet, så var det ja ;)

2009-07-02 @ 12:23:50

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin