Riktig söndag och loppisfynd


Jag.


Min goda frukost. (Gröt, knäckebröd , äpple och färskpressad apelsinjuice.)


De inköpta sakerna på loppisen igår.


Ojdå, då har en hel dag snart gått utan att jag har bloggat. Då tänker ni kanske att jag sovit som vanligt. Men näpp det har jag verkligen inte. Jag har bara inte orkat liksom. Jag gick faktiskt upp klockan 7. Var sjukt trött efter gårdagen. Fick ganska lite sömn kvällen innan så jag slocknade på soffan runt nio, tio tiden. Var sjukt skönt att få sova länge men ändå inte slösa bort dagen.
Dock har jag kanske inte gjort så jätte mycket behövligt. Har mest kollat på tv och latat mig. Men jag var faktiskt ute och sprang några km före frukost, vilket jag är lite stolt över. Nu hoppas vi bara på att jag kommer i säng i tid.

Igår var det ju som sagt loppis och såklart så var jag där och kollade efter något sött. Jag köpte mig en jätte fin jordglob, två tekoppar och en äggkopp. Ni kan se sakerna på bilden ovanför. Men äggkoppen syns inte. Den står i kopparna, glömde ta ur den, och märkte inte det för ens när jag lagt in bilderna på datorn och då orkade jag inte gå och ta nya. I alla fall så är den blå och enkel med en vit insida. Jag kommer inte ihåg vad jag betalade för allting men det översteg inte 50kr i alla fall, så billigt var det minsann.
Det ni ser bakom kopparna är ett bestickställ från IKEA som jag fick av mamma. Det hade bara stått här hemma utan att hon använt det så hon undrade om jag ville ha det.

Har inte vetat om att det inte gått att kommentera innan. Men nu är det problemet löst.


// Daniel

Comments

Balla saker du hittade på loppisen!

2009-07-12 @ 21:46:54

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin