"Blatte bråk"



© Daniel Johansson

Som på bilden känner jag mig idag, just nu.
Trött och utmattad. Idag har jag kollat på fotboll, puttsat fönster och "bråkat" med några som kallade mig och Bea för svennar och fick oss att framstå som rasister och allt möjligt. Men jag anser inte att jag är den värsta svennen och inte direkt någon rasist då en av mina närmsta är svart. Och antagligen svartare än deras pubishår, om de nu hade fått nått, med tanke på deras ålder. Vilket jag också sa till dem. Såklart är det där med hennes hudfärg överdrivet, men jag var tvungen att ta i om de skulle fatta.

Så, tja, det har varit ganska meningslös dag, bortsett från det meningsfulla då.
Orka tjata om hudfärg. Så sjukt meningslöst. Fattar inte ens att jag skrev ordet här på bloggen. Jaja, gode gud förlåt mig. Så då var det löst, nu behöver jag inte tänka på det nått mer. (Måste driva lite med kristna också, yeah.)

Tyvärr blev det inget lantligt fotande idag då jag inte hade så värst mycket tid över till det faktiskt. Sen så kom jag inte på någon speciell fördel med fotboll på landet. Det enda är väll att det är lite mysigare och mer intimt i mindre klubbar än i stora. Här vet alla vilka alla är och man blir verkligen sedd som en i laget, även om man sitter på bänken en hel match.

// Daniel

Comments

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin