Borta bra men hemma bäst

Ja man säger ju att borta är bra men hemma är bäst. Fast, vad är hemma? Hemma i min lägenhet i sunne eller här hos mamma och pappa? Ja det är klurigt det där. Vissa saker är bättre här och vissa saker är bättre där. Nu kommer jag i vilket fall som helst tillbringa de två och en halv månader som sommarlovet består av hos mamma och pappa.

Igår kom de upp och hämtade mig eftersom att jag hade endel saker som jag skulle ha med. Det bärde, efter en stunds plockande och städande, av mot karlstad och bergvik där jag fixade mig ett par skor. Sen när jag kom hem möblerade jag om mitt gammla rum som har varit använts som föråd under tiden jag inte bott hemma. Nu är det riktigt hemtrevligt och mysigt här. Som ni kan se på bilden. Eller ja, mitt fönster i alla fall.

Nej nu tycker jag att jag börjar bli lite tjatig. Har ju blivit så få inlägg så då kommer allt på en och samma gång. Det är inte bra. Så ska försöka lösa det.


Mitt fönster.


Mamma grillar.



Dagens outfit.

Byxorna, måste jag tillägga, är pappas. Han har en massa användbara kläder som bara ligger och samlar damm. Varför inte använda dem liksom. Jag håller på att slita ut dem lite ytterligare så de blir helt perfekta.

// Daniel

Comments

sommarlovet är 2 månader och inte 2 veckor daniel :)

2009-06-15 @ 13:04:57

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin