Sommarjobb


© Daniel Johansson




© Daniel Johansson


© Daniel Johansson


© Daniel Johansson

Då var mitt första sommarjobb både påbörjat och avklarat. Det jag gjorde var att hjälpa mamma puttsa fönstrena i herrgården bredvid oss. Vi hjälper till och tar hand om den och nu, innan det kommer folk som ska hyra huset, så behövdes fönstren puttsas. Så då passade jag på att försöka fixa mig en liten slant. Dock vet jag inte hur mycket jag kommer få, men pengar är alltid bra.

Det var fint väder och en fin utsikt. Dock inte så jätte roligt ändå. Liksom hänga ut igenom ett fönster ca 6-7 meter upp i luften för att torka utsidan på det. Jodå, det är minst sagt läskigt. Fönsterna är inte i minsta laget heller. De är ca 2 meter höga plus att man måste torka på insidan av dem. Så på varje fönster är det ungefär 15 glasrutor att torka.
Som tur var så skämde pappa ut oss med lite fika i den mysiga trädgården när vi var klara. Grönt té och fullkornsskorpor blev det, riktigt gott.

Nu ska jag sätta mig och försöka planera lite saker som skall göras under sommarlovet.
T.ex. som att fixa folks bloggdesigner. Jag har ett antal folk jag ska hjälpa nu och om du känner på dig att du är en av dem så kan du ju påminna mig med en liten kommentar här nedanför. Eller om du kanske också vill ha hjälp.

// Daniel

Comments

tar du även på dej jobb om man vill bli fotad naken?

2009-06-14 @ 20:26:12

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin