Name it - rate it - tune it - print it



Ångest, ångest, ångest och lite jävla tetris. Ångest, ångest ångest.

Igår var det shopping som gällde. Jag var lika kräsen som alltid så det tog in i det sissta att hitta kläder. David och Linnea träffade man på där. Evelina och Denise var med mig en stund och Totte nästan hela tiden. Trevligt som attan i alla fall.

Nu är jag hemma. Ute på landet ni vet, där man blir matad med en massa god mat och elakt godis. Jag hatar dem at the moment. De där äldre mäniskorna som köper en massa godis som man verkligen inte kan låta bli. Fyll kylen med grönsaker och skafferiet med fullkornsbröd säger jag bara.

Idag vaknade jag halv tre, sådär lagom sent. Eller inte. Man hade ju tänkt gå upp nio egentligen. Men det gick ju som det gick. Jag verkligen älskar min självkontroll. Eller inte. Det är mycket man vill ha här i livet som är så sjukt nära att man kan nudda det. Dock kan man inte greppa det. Det är lite förjävligt. Som tur är så är jag i alla fall söt på bilden i min nya t-shirt, I like it! Ofixat hår är grejer det.


Nu blev detta ett lite flummigt inlägg men såna behövs lite ibland. Särskillt då det har gått en vecka utan att något riktigt vettigt har blivit gjort.


Det som blev shoppat igår är:

Ljusblåa kortbyxor från MQ - 399kr
Vit & svart randig t-shirt från HM -
98kr
Vit t-shirt med färgglatt tryck från HM -
98kr
Ring till läppen som är omöjlig att få i - 99kr


stop - format it


// Daniel

Comments

När tusan bytte du om till den nya t-shirten?
elr åker du buss idag med?
Men den var najs!

2009-06-06 @ 19:01:40

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin