Bäst i klassen

Igår var det Idrott och löptest som stod på schemat. Vi skulle springa 2,2km på tid och jag hade inge större förhoppningar eftersom att jag har haft ont i vänsterfoten ett bra tag nu. Men det gick sjukt bra ändå. Jag kom först in i mål med tiden 9 minuter och 50 sekunder, vilket idrottsläraren bedömde till ungefär ett MVG. Det känns bra och är riktigt stolt över mig själv.

Idag har vi suttit och pratat lite om att uttrycka sig med symboler, ikoner, färger. Har varit ganska intressant trotts att jag missade uppstarten då jag vaknade lite sent och inte orkade stressa för mycket på morgonen.
Nu har vi i alla fall fått en uppgift som är att vi ska måla/göra en bild i photoshop som förklarar en speciell känsla. Detta blev resultatet för mig, vilken känsla tror du jag fick?


© Daniel Johansson


// Daniel

Comments

det gick förvånadsvärt mycket bättre på idrotten också :) det gick ju grymt bra för dej!

2009-05-14 @ 14:11:21

grattis till betyget.
men hälsa gärna ändå din lärare att han/hon borde börja ta sig en funderare på vad han/hon egentligen betygsätter. hur fan kan man över huvud taget betygsätta en tidsåtgång?

2009-05-17 @ 11:08:14

eh, ja... med tanke på att du svarade så trevligt så återkommer jag väl igen. ;o)
jag fattar mer än väl eftersom jag utbildar lärare inom just frågor som rör betygssättning, kunskapsbedömning, likvärdighet.

och jag fattade att läraren försökte betygssätta kondition men min poäng var/är att man ska inte betygssätta kondition som idrottslärare. det finns långa resonemang bakom det påståendet men jag ska inte trötta ut dig med dem.
men ja, ja, nog om det.

2009-05-17 @ 20:58:54

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin