Frågor & Svar!

När ska vi ha nästa tjejkväll?
Jadu, när vill du? Jag är sjukt pepp på det, ”tjejkvällar” borde jag planera in lite oftare.

 

Vad lyssnar du på för sorts musik? Dela gärna med dig av dina favoriter!
Jag lyssnar på det mesta, jag vill inte para ihop mig själv med någon speciell genre. Jag kan lyssna på allt ifrån klassiskt till deathcore. Sedan är det väldigt mycket beroende på mitt humör. Om jag är festsugen eller om jag vill ta det lugnt och slappna av.

Några av mina favoriter är:

Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger
Switchfoot – Only Hope
The Sounds – Living in America
The Sounds – Painted by Numbers
Dead or Alive – You Spin me Right Round
The Knife – Is it Medicine


Jag skulle kunna hålla på sjukt länge och fylla på listan med gamla klassiker men det får nog räcka där.


Vem är snyggaste tjejen/killen i mp08 på Brobygrafiska?
Den tjej jag tycker ser bäst ut är nog Angelica eller Denice och den kille jag tycker tycker ser bäst ut måste nog vara (förutom mig själv då, haha) Totte eller Alex.



Vad gör dig gladast i världen?
Oj, vilken svår fråga! Det är mycket som gör mig glad och vet inte riktigt om jag kan sätta fingret på något speciellt som verkligen gör mig extra glad. Det är ju såklart många gånger som jag kännt "åh, jag har aldrig varit gladare/lyckligare" men det är ju dock bara korta stunder den känslan håller i sig. Det kan i princip vara vad som hellst.

Saker som får den känslan att vara lite längre är väll saker som t.ex. närhet. När man har en person man tycker om nära sig och kan känna att den verkligen är där. Då blir jag sjukt glad. Eller när man ser personer som är lyckliga. Det finns nästan inget bättre.

 

 

Vad åt du till frukost den 15/5?
Jag tror jag åt en smörgås och drack ett glas juice.


 

Vad har du för planer inför sommaren?
Än så länge så är bara Peace and Love festivalen den enda inplanerade saken. Förutom att måla huset, sola, sova, blogga, fota och ta det allmänt lugnt. Jag vill inte säga för mycket men jag ska i alla fall försöka lära mig planera under lovet med. Kanske försöka hitta någon jobbliknande aktivitet som får det att växa åt minstånde lite i plånboken.

 

 

Hur många snoppar har du haft i dig?
Den frågan var lite väl överdriven av min vänn Evelina och jag har legat och klurat på ett bra svar hela natten och jag kan säga såhär. Det beror på vad du menar med"i dig", men någonstans mellan 0 och 5 skulle man väll kunna sätta siffran beroende på vad du menar.

 

Jag undrar vad du tycker är värst, att vara extremt jävla kissnödig eller extremt jävla bajsnödig?
Jag vet inte, det är lika hemskt båda två tycker jag. Jag undviker helst att vara någonting av det, brukar göra mina behov då det behövs.

 

Vad tycker du om rökare som gör det som en statussymbol?
Jag tycker verkligen inte att rökning är en statussymbol. Snarare tvärtom, röker man inte är man också mer hälsosam och mår fysiskt bättre vilket jag anser vara ett tecken på högre status. Att vara illaluktande och hes med gula fingrar är inte direkt något attraktivt.

Så att göra det som en statussymbol tycker jag då är helt patetiskt och meningslöst. Jag förstår inte rökare överhuvud taget.

Jag måste dock säga att jag brukar feströka. Fast då är det bara nikotinkicken jag är ute efter. Och när jag tänker efter så tror jag nog att jag ska sluta med det, eftersom att det lätt kan leda till ett beroende.


5 snabba med Christoffer Larshans a.k.a "Bögen från Dalarna".
- Kött eller fisk? - Kött

- Korv eller pirog (fritt att tolka höhö) - Kvittar (bara det är grillkorv)

- Vem är bloggvärldens snyggaste? - Den snyggaste kvinliga bloggaren är Lisaplace och den snyggaste manliga måste jag säga är DennisM eller Stilrobin.

- Vilken kändis skulle du vilja ha sex med? - Nicole Scherzinger / Jennifer Lopez / Sara Jessica Parker (Helst hon, om hon var något år yngre, haha)

- Om du skrev en bok vad skulle titeln heta? - "Sig själv? Jag? Vem?"

 

Vilken kändis skulle du vilja ge en käftsmäll?
Michael Jackson

 

Hur kommer de sig att du bloggar?
Jag började blogga för att jag skulle förbättra mitt skrivande. Sedan blev det en större och större del av min vardag och nu så har det utvecklat sig till ett intresse. Nu gör jag det för att jag tycker det är kul att utrycka mina känslor och åsikter och sedan så använder jag det som ett sätt att visa upp mina foton.


Vart har du piercingar och vilket gjorde ondast?
Jag har bara en piercing och det den i läppen. Den gjorde faktiskt inte så ont, det gick snabbt och stack bara till. Men det kanske var för att jag trodde jag skulle dö av smärta innan.

// Daniel

 

 


Comments

aw, gullis daniel då :)

2009-05-19 @ 17:01:36

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin