Inne- & utelistan




Innelistan:


DennisM (För ett nyttigare Sverige) -  Trotts alla klagomål hit och dit och all kritik han får så måste jag ändå säga att han är välförtjänt en platts på innelistan. Visst jag är inte så insatt i hans blogg, trotts att jag läser den. Men jag vet inte riktigt om jag kan hålla med alla som klagar på han om att han t.ex. förstör och påverkar unga tjejer negativt osv. På ett sätt kan jag ju förstå det men vad är det som är så fel? Att folk ska äta nyttigare är ju inte direkt något dåligt.
Tänk bara på hur det ser ut i USA, generationerna blir allt fetare och fetare. Det är ju farligt så som det är i dagsläget. Vi behöver någon som tar tag i det. "DennisM för Sverige i en nyttigare framtid." http://dennism.se/

Sol, värme & hud -  Vad är bättre är sol och värme? Det är något helt oslagbart. Man mår psykiskt bättre av sol och ljusa dagar och man kan gå lättklätt och visa lite hud, vilket jag tycker är sjukt snyggt.

Böcker - När man inte har den turen och har sol så ofta så behöver man ju någonting att göra när det är fult väder. Och vad passar inte då bättre än en bra bok och en kopp té.




Utelistan:

Rester i skolan - Nu i slutspurten av vårterminen så är det ju många som har endel inlämninger, uppsatser och prov. Det är bland det jobbigaste som finns tror jag. Att känna pressen att nu måste detta vara klart innan helgen. Själv har jag endel som måste göras så jag ska tatag i det nu och försöka få in alla uppgifter. Vi får se hur det kommer gå. Det är bara att kämpa på.

Ovårdade uteplattser - Jag förstår inte meningen med att ha en uteplatts/altan om man ändå inte sköter om den. Jag är den enda  av lägenheterna bredvid mig som har klippt häcken. De andras ser ut som halva träd, vilket inte är så verst fint. Visst endel kanske anser att det är hyresvärdens uppgift att se till att det blir gjort. Men eftersom att det verkar som att de klipper den ungefär högst en gång per år så tycker jag att man kan klippa den lite i mellan åt.

Tid - Tid är sjukt viktigt. Trotts det hatar jag det. Den räcker aldrig till, vad det än gäller så ska tiden vara knapp. Dock verkar det som att alla andra har all tid i världen och hinner med hur mycket som hellst på en dag. Hur gör ni?


// Daniel

Comments

vad är länken till dennism's blogg? :)

2009-05-26 @ 23:20:09

Tack för platsen på innelistan, I appreciate it. ;)

2009-05-26 @ 23:32:08

världens äckligaste kille :D

2009-05-27 @ 08:21:41

Dennis kan vara rolig att läsa, för att det ibland är så patetiskt så det blir för mycket. "Tänk bara på hur det ser ut i USA, generationerna blir allt fetare och fetare. Det är ju farligt så som det är i dagsläget. Vi behöver någon som tar tag i det. "DennisM för Sverige i en nyttigare framtid." --> Nyttigare Sverige? Det är inte nyttigt att skriva "Idag jag på diet som alltid. Vatten." Det är inte nyttigt, ingenstans.

Innelista.. Hm.. Jaja, alla tycker olika. :)

2009-05-27 @ 19:10:49

okej jag kan hålla med om att det e viktigt med att äta nyttigt oså men han överdriver alldeles för mycket. att aldrig få njuta av en glass eller aldrig någonsin äta en pizza eller något annat onyttigt.
Man måste få gotta sig på onyttigheter ibland.
Vare sig om det är bra eller dåligt, tror ändå att han inte mår så himla bra som han säger, ser honom ganska ofta i skolan och kan säga att nee, det ser faktiskt inte hälsosamt ut. Sen kan jag väl också säga att du daniel, borde ALDRIG banta o bli så smal, du e fin som du är. jag tycker du e skithet som du är, aldrig att du får bli som honom

2009-05-29 @ 10:47:38

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin