Sanningen


Varning!
- Folk som inte gillar klagomål skall inte läsa detta

Ångest över skolan, träningen och kroppen. Trött, hungring, kvar i skolan, stressad. Ja just nu har jag inget vettigt att skriva. Nu ska jag hem och för en gång skull försöka göra nått skolarbete. Jag orkar inte, jag är trött vill bara sova. Jag är hungrig, men vill inte äta, fettet byggs på när jag inte tränar. Har ont i foten så är jobbigt att träna, är även för trött för det. Och sen har jag för mycket att göra för att jag ska ha tid till det. Skit! Skit är vad det är.
Jag bara klagar och klagar och gör inte nått. Varför inte? Berget är stort, tiden är liten och orken finns knappt. Bdb är en drog, det drar ner dig. Onödigt men sant. Kul men felprioriterat. Koncentrations-svårigheter, kanske adhd? Äcklande, konstigt och jobbigt.
Vart är pengarna alla rika och lyckliga har? Vart är lusten att tänka. Vart är kreativiteten. Detta tar ut mig, det slår mig i ansiktet med en pinne. Kan man inte få börja om från början, inte helt från början men bara glömma allt och verkligen hugga av allt som ligger och släpar. Vad är meningen med att ha ett minne, det man vill komma ihåg räcker det väll att man skriver upp, då kommer man bara ha bra och användbara minnen.

HUVUDVÄRK & ILLAMÅENDE
...det är sjukt jobbigt.

Ibland är man faktiskt värd sin egen sympati, ibland får man hångla med sig själv och säga att man gillar dig trotts att allt är åt helvete. Det är inte olagligt. Men bara för en sekund. Inte längre. Tänk inte på dig själv tänk på andra som har det sämre. Men seriöst, vart kommer man då?
Krama mig! Bara krama mig, ge mig närhet och ett hopp.




Okej, nu flödeskrev jag bara för att få nått att skriva. Rubriken är skön men ändå jobbig.



// Daniel

Comments

SV: Oja!

förstår dig i sånadär lägen faktist :/ Skitbra blogg du hade för övrigt, ska nog lägga till den på bloglovin ;) du får gärna läga till min också :)

2009-05-14 @ 21:35:20

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin