Kompis klippning


Nu börjar jag tröttna på den usla kvalitén det är i camen, ge mig en kompaktkamera säger jag!
("Systemen" är för klumpig i vissa lägen.)

Igår så klippte jag äntligen mitt hår i nacken, eller ja det var en kompis som gjorde det. Jag hade förut något som liknade en hockeyfrilla där bak, vilket jag inte kan säga såg så värst fint ut. Men efter att Malin hade gjort ett mindre ingrepp med saxen så var det löst.

Hon har ingen frisör utbildning & hon klippte med en vanlig sax. Men trotts det så blev resultatet sjukt bra. Jag hade varken pengar över eller lust att lägga närmare 300 på att klippa håret i nacken. Det är ju helt sjukt. Tacka vet jag sina vänner. De gör det gratis men ändå bra. Jag förstår inte grejen med att vissa måste klippa sig hos en viss frissör i alla lägen. Visst jag förstår att man vill ha någon extra duktig om man ska göra någon större förändring. Men till sådana här saker? Det förstår jag inte.

Nu ska jag hem, äta något litet och antagligen plocka ihop lite saker innan jag drar mig iväg till gymmet. Har ju inte varit där på ett bra tag eftersom att jag haft så sjukt mycket att göra. Men nu känner jag att jag behöver det och är förtjänt av några timmar där.



// Daniel

Comments

Kompis klippning är ju bara för najs! Man spar grymt mkt pengar.
Jag har gått in på din sida i en v nu o trott att det var fel på din sida! O gett upp. Men nu så insåg jag att jag fick bläddra ner en stund. Varför är din blogg så? Nån tanke bakom? O tack för dina fina kommentarer om mitt "modellande" :D hihi, kram kusin M

2009-05-14 @ 22:04:05

Eller hur, varför lägga ned massa pengar på frisör typ varje månad när det är lättfixat... Jag har inte varit hos frissan sedan januari (!) utan klipper och bleker själv nu... Fast nacken är svår, har ganska kort... :P

2009-05-19 @ 10:47:31

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin