Slående tanke

© Daniel Johansson

Ibland slår tanken mig. Jag bor faktiskt själv, och har gjort det i ungefär ett år nu. Jag handlar min egen mat, jag lagar min egen mat, jag tvättar min tvätt och jag gör det jag vill. Det är helt underbart och jag känner mig hur lyckligt lottad som hellst.

Idag blev jag lite extra bortskämd av världens bästa mamma då jag fick 1200kr + 600kr insatt på kontot och 300kr till mobilen (så jag får gratis sms hela sommaren). Det blir till att shoppa loss nu då, jag behöver verkligen mer nya kläder.

Snart så ska jag iväg ner på Sunne med frida för att handla lite. På inköpslistan så står det än så länge: isbergssallad, paprika, ruccola, rödlök, färska champinjoner, persilia, rädisor, gurka, räkor, avokado, äpplen, päron, cous cous (eller något liknande) ägg, vitlök, morötter. Känner mig sjukt nyttig när jag kollar på den. Influenser av DennisM, det gillar vi.

Bilden är från min och Fridas lilla snabba fotosession.
// Daniel

Comments

Nej, inget väsentligt egentligen. Men om man är nyttig så dricker man inte alkohol heller, men det har som sagt inte med saken och göra.

Sorgligt? Jag vet själv också, plus att mina vänner kan styrka det. Alla får som sagt tycka vad de vill, och om du gillar han skiter jag fullkomligt i. Men jag får tycka vad jag vill.

2009-05-29 @ 19:29:58

de va inte så mycke att shoppa för 4000:- e lagomt:P

2009-05-29 @ 20:25:20

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin