Sommarkänsla

Sommar är bland det finaste orden som finns tycker jag. Man blir på något konstigt sätt glad och lite smålycklig av det. Nu sitter jag i vardagsrummet med laptopen i knät medan doften av glödande kol på grillen sakta sveper förbi min näsa. Det är helt underbart. Kan det bli mer sommar än att grilla?
Jag nästan lite varför jag sitter här och bloggar när sommaren är här och nu. Men såklart så kommer jag gå ut så fort detta inlägget är färdigskrivet. Så när ni väl läser detta kommer jag vara ute och avnjuta naturen.

Som jag skrev förut så skulle jag ju ut och fota lite vilket jag också gjorde. Man blir så inspererad av sommaren med alla dess vackra och ljusa färger. Jag säger bara en sak, tacka vet jag landet.
Jag var helt uppspelt när jag kom hit igår efter att inte ha varit här på ett tag. Det var verkligen som att komma till landet ingenstans. Helt magiskt och förtrollande för mina "asvaltifierade" ögon. Jag välkomnar nästan till och med flugorna med öppna armar!

Nej nu är jag för sugen på att komma närmare dendär grilldoften som retar mitt luktsinne. Så jag avslutar detta inlägg med resultatet av min sommriga fotostund. "Vad är det med mig och blommor? Det är ju sjukt pinsamt"

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson




// Daniel

Comments

Hur lång tid tar det att redigera dina bilder?

2009-05-22 @ 13:23:34

sv: HAHHA ja pissa på dom du:D

men btw, vad var det du hittade:P?

2009-05-25 @ 12:46:57

fina bilder!

2009-06-05 @ 14:49:59

Läckert! :D

2009-08-29 @ 13:08:08

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin