Sommarlov, jag känner det.

Nu är det inte långt kvar. Sommarlovet närmar sig som en leopard på jakt. För varje dag känner jag verkligen hur det kyrper närmare, vilket gör att man också blir mer avslappnad men ändå mer stressad (p.g.a. allt i skolan som behövs göras klart och lämnas in).

Idag är det ju söndag och vad gör man på en söndag om inte städar? Det är i alla fall det jag har använt min söndag till. Till att städa, tvätta, diska och fixa i lägenheten. Det behöves verkligen men just nu sitter jag hos Totte och slappnar av lite här vid bloggen. Under helgen var det ju Evicon för hela slanten som gällde och det till 100% också. Det känns idag då jag har en otrolig värk i hela kroppen av all moshning, men så är det i den brutala "metal-världen", haha. (Bilder från spelningen kommer upp på bloggen under veckan som kommer.)

Här kommer lite bilder från idag när jag tog en paus från all städning, med Evelina och Malin, ute i den härliga solen.


© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson

© Daniel Johansson



// Daniel

Comments

Gillar bilderna!

Som svar på din fråga; det blir kanske Peace & Love. När jag har fått mitt sommarjobbschema vet jag om jag kan eller inte, beror på hur mycket jag jobbar under den tiden eller om jag kan byta bort några dagar. Vill ju dit. :D

2009-05-18 @ 15:22:23

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin