Störd impuls idé...

Då var det skola igen då och man sitter här med värkande ben och fötter. Igår fick Totte nämligen en liten impuls, att vi skulle gå till Torsby, en ca 4 mil härifrån. Först var jag ganska skeptiskt till det men efter att de hade tjatat lite på mig så hängde jag på.
Med bara 3 smörgåsar i magen och ett äpple var, två bullar, sockerbitar och vatten i ryggsäcken knallade vi iväg. Solen sken och det var sjukt skönt. Men ju längre vi kom, hungrigare vi blev och ju mörkare och kallare det blev så blev vi mer och mer griniga. Men vi klarade oss fram i alla fall. Det blev till att gå men hjälp av psyket, eftersom att kroppen egentligen var helt sjukt slut.
När vi nådde Torsby, eller en perrong före, klockan halv ett så hittade vi ett bås där det var värme som vi kunde gå in och försöka sova några timmar innan vi, klockan halv fem, var tvugna att gå in till tågstationen i torsby.

Det var nog inte den smartaste och mest välplanerade trippen jag varit på med tanke på att vi inte visste vart vi skulle sova eller hade med någon reserv mat. Men då har vi i alla fall lärt oss något till nästa gång vi ska ut och luffa. Den trippen kommer då bli till Karlstad och kommer äga rum någon gång i slutet på månaden / början på nästa månad. Då ska vi sock ha med oss mer mat och tält osv. Och vi ska inte heller gå dagen före skolan. Det ser jag faktiskt fram emot.






Kings of convenience - I don't know what i can save you from

Lyssna med Grooveshark!

// Daniel

Comments

jaha, jag som trode att jag skulle få vara duktig och lära ut lite tyska,

tack :)

2009-05-05 @ 16:08:51

haha va bra;)

2009-05-05 @ 16:25:07

OMG:O...ni är ju helt galna!:O:O herregud..hahaha..shit!..men dt låter jävligt kul!..haha:D men galeeeeeeet!

2009-05-06 @ 20:15:37

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin