Plugg

Godmorgon på er allihopa! Då var det en ny dag med nya tag. Just nu så ligger jag i sängen och ser hur träden utanför fönstret gungar fram och tillbaka av den hårda vinden. Snart blir det väll att hoppa upp och gå in i duschen. Dagens frukost kommer bestå av först en kopp té, eftersom att jag känner mig konstig i halsen och även kanske en liten smörgås. Sedan på skolan så blir det antagligen tre äpplen, eller några andra frukter, som vanligt. Lunchen och middagen är inte planerad än men det ska nog bli bra.

Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer men på schemat står bara svenska och matte inskrivet. För idag är idrotten inställd. Villket är ganska skönt nu i detta läget eftersom att vi då slutar tjugo i två. Så då blir det att gå hem och plugga istället. Vilket jag även gjorde igår en liten stud och det slutade med att jag i alla fall slutförde en inlämning som handlade om internets framtid. Men man får inte slappna av bara för att man har gjort klart någon uppgift. Måste ligga på topp.

Igår såg jag även att jag hade fått MVG i svenska på min "short-story" vi skrev första veckan. Riktigt kul för det är nu den andra uppgiften jag får MVG på i svenska. Den andra uppgiften jag fick det på var "politiskt förslag" uppgiften. Då skulle vi skriva ett brev, till en politiker, om att vi ville förändra något i sunne och argumentera för det osv.

Uppdatering med bilder blir när jag kommit till skolan.


// Daniel

Comments

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin