Välplanerad helg



Då var det äntligen dags för en lång-helg igen då. Den är varmt välkommen då jag behöver lite tid till att jobba ikapp saker. Har ganska svårt att koncentrera mig i skolan så det blir oftast inte så mycket gjort där tyvärr. Men nu har jag satt upp ett schema inför i alla fall morgondagen som jag hoppas att jag ska kunna följa bra. Jag måste bara komma i säng i rätt tid idag.

Igår kväll fick jag en behövlig och lång sömn. Jag lade mig i sängen klockan 6 och tänkte ta en liten powernap, dock slutade den med att jag vaknade efter solens nedgång. Det gjorde att jag inte orkade gå upp så jag somnade bara om och sov till klockan 5 på morgonen då jag gick upp.
Det var riktigt skönt att komma upp så tidigt, då kunde jag, pigg och glad, börja diska och städa. Mycket roligare att göra det när man har energi än på eftermiddagarna när man är helt utmattad efter en lång skoldag.

Nu måste jag börja med min svenskauppgift som vi nyss fick. Vi ska skriva en kort novelliknande text som ska innefatta fyra speciella ord ur en lista vår lärare skrev upp + två metaforer, två liknelser, en proleps och en analeps. Ska bli ganska kul.

Vilken är er favorit-metafor?

// Daniel

Comments

Hej!
Jag måste erkänna en sak.. Den där dikten du skrev förut om nutiden, den va riktigt bra så jag tog med den till skolan när vi skulle jobba med dikter. Vi fick ta med en dikt var som vi skulle läsa upp för varandra och diskutera. Alla tyckte om den! Så, tack för den! :) Hoppas det är okej.
Kram Martina (som va med Florre i Stockholm)

2009-05-20 @ 14:58:19

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin