Two new or two old

Jag har en mamma. Idag så hjälpte hon mig att sy in två par byxor. De blev som helt nya faktiskt. Det var en upplevelse. Mycket roligt, tills jag rev upp foten på en nål, det gjorde inte ont. Men det ser fult ut. Min mamma är alltså bäst.
I morgon är det söndag och det vill jag inte för jag vill inte åka tillbaka till sunne just nu. Vill hellre jobba hemma. Men det går inte för sig, så jag får ta och pallra mig dit ändå. Tror dock att jag kommer åka ganska sent.

Jag håller just nu på att skriva en uppsatts om det Antika Grekland och Rom. Det är egentligen intressant men eftersom att det är ett måste så blir det inte längre kul. Jag inspirerar mig själv med klassisk musik och den gamla ljusstaken jag, förra gången jag var hemma, förälskade mig i.

// Daniel

 


Comments

Värst vad du gör din tillvaro mysig då.=)
Själv sitter jag med vanliga doftljus och har en fisandes hund bredvid mig.

Föressten tack för tipset om färg på bloggen ;d

2009-11-28 @ 23:39:32

Sv: Nja, det vet jag inte riktigt ifall jag ska hålla med om, haha ^^

2009-11-29 @ 00:34:16

Låter mysigt! (:

2009-11-29 @ 22:18:15

sv; ahaha alltså jag brukar inte springa runt med dem jeansen till en sån outfit som jag har ovan. Mina älskade nudiejeans åker på när jag ska vara bekväm :D Men btw tack, ja alltså jag har typ gjort ett armband som jag sätter på överarmen under tröjan sen hänger kedjorna från den. Svårt att förklara.

2009-11-30 @ 00:43:20

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin