Try to comeback

Bracelets, I just love them...

Mitt bloggande går i princip sämre och sämre och den största anledningen till det är att jag inte har mycket tid över att lägga på det. Jag har just nu APU, vilket kräver mycket tid då jag skall göra en plåtning och bygga upp en hemsida från grunden med hjälp av flash.
En annan bidragande faktor till varför jag inte har bloggat på ett tag nu är att min dator har blivit stulen. På senaste tiden har det alltså hänt ganska mycket. Det har varit samtal med åklagarkammaren, försäkringsbolaget och en massa annat folk men nu verkar det som att jag i alla fall ska få en ny dator inom den kommande veckan. Vilket gör att jag förhoppningsvis kan komma ikapp med bloggandet.
När rättegången mot den åtalade mannen kommer äga rum vet jag inte och jag vet inte heller om jag kommer behöva delta, men jag hoppas inte det.

Nu ska jag gå över till arbetet med hemsidan och till att försöka planera inför plåtningen på tisdag. Ha det bra tills vi hörs igen!
// Daniel

Comments

hejsan du har inte lust att göra en ny design till min nya blogg? bloggar nu på metrobloggen (www.metrobloggen.se/annelieharjula) men skall byta till blogg.se .. och tänkte höra om du är bra på att göra designer? :P skulle vara supergulligt iaf..

mvh annelie

2009-11-11 @ 22:38:03

haha 1g?!?!?!?! det är ju helt sjukt! det finns som sagt bara det du nämnde om ens det. 5.0g är typ extremdieten på det här man kan välja 10g också! men det där, shit. hur länge höll det

2009-11-12 @ 18:17:07

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin