Kanye-nagging


Hur många you-tube videor finns det inte nu med folk som tjatar om vilket svin han är och med folk som försvarar honom. Vilken uppståndelse det ska bli av en sådan grej. Alltså ser inget fel i det Kanye West gjorde. Visst det var väll lite elakt mot Taylor Swift, eller vad bruden heter.
Men snälla. Hon får väll tåla lite om hon ska upp och konkurera med de riktiga stjärnorna. Jag undrar om det egentligen var någon som såg hennes framträdande på MTVs VMA... Det var hemskt, det var kattastrof. Man fick typ High School Musical känsla av det hela. Det var ju pinsamt. Kolla på Beyoncés framträdande, så ska det se ut. Hon ägde scenen så fort hon kom in på scenen. Sedan måste jag passa på att klaga på klänningen hon hadde när hon uppträdde. Alltså Taylors, ursäkta, men vad f*n hade hon på sig? Varken söt, snygg eller sexig någonstans.

// Daniel

Comments

jag håller faktiskt med dig.. såg dock inte taylor's uppträdande men det kanye sa var ju inte direkt elakt mot taylor. han sa inte någonstans att beyonce borde ha vunnit, han sa klart och tydligt att beyonce hade gjort den bästa videon "of all times". då menade han ju generellt!? eller? sen: alla barnstjärnor från USA är alltid förknippade md high-school musical, jonas brother blaha blaha etc etc.

2009-09-17 @ 07:51:38

alltså det beror ju på vem man frågar också! han kanske inte skulle ha gått ut mitt i hennes tack-tal... han kanske skulle valt sitt tillfälle lite bättre. sen fick ju beyoncé ändå massa priser så det spelar liksom ingen roll

2009-09-24 @ 10:57:56

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin