I'm Mrs Bond, Vaga Bond

Ibland blir jag bara sur på att jag inte hinner med allt som skall göras. Eller, jag skulle väll ha gjort det om jag verkligen gjorde det hela tiden. Men jag måste ha min dagliga kopp med galenskap, äventyr och skratt, annars så kollapsar jag känns det som.

I alla fall så har jag rakat mig, hatar den jävla äckliga skogen som omfamnar mina läppar. Uääh, palla vara GINGER liksom, haha. I alla fall så ska jag nu duscha och sedan tvinga mig själv till att plugga, vilket knappt kommer hända som vanligt, hatar det.
Dock ska jag sätta mig och skriva upp allt jag har att göra, det måste jag. Jag har så mycket att bära just nu att jag bara ser en sak när jag väl ser något. Mina ögon vill inte riktigt sammarbeta heller, men de har ingen egen vilja, eller i alla fall inte någon som räknas. Dåligt med sömn är deras förnamn.

P.S Snabba Cash var bra, men slutet var irriterande.

// Daniel

Comments

Haha oki kul att du tycker det, jag tar ganska mycket insperation från andreas eftersom hans stil är så jävla sjukt grym, så kanske syns även fast jag inte vill. P&L blir feeetttt :D hoppas allt är väl!

2010-01-21 @ 17:49:14

Haha. Kanske dags att börja fila på affischen till uppföljaren? :)

2010-01-22 @ 00:35:14

...är du ginger?, rödhårig? det är ju hur nice som helst. jag skulle lätt velat ha sånt naturligt röd hårfärg.

2010-01-23 @ 15:42:35

Write something here:


Name:


E-mail: (Will not be published)


URL:


Comment:

Remember me?
bloglovin